Shop
HEMA, fan van de winter

HEMA, fan van de winter

HEMA is niet alleen fan van fietsen, maar ook van de winter. Afgelopen maanden waren ze niet de enige in Nederland. Een periode waarin volop werd geschaatst; het moment voor HEMA om het partnership met Team Jumbo-Visma te onderstrepen.

Sinds 2020 is HEMA als trotse sponsor verbonden aan Team Jumbo-Visma. Daarmee steunen ze de oer-Hollandse sporten waar wij als team graag in excelleren. Ook de afgelopen maanden mochten de Team Jumbo-Visma schaatsers zich weer laten zien op het ijs. Met succes: drie wereldtitels, drie Europese titels, twintig World Cup-medailles, zeven World Cup-zeges en zeven Nederlandse titels wist onze schaatsploeg in de wacht te slepen.

Ondertussen zat de rest van Nederland ook niet stil. Dankzij voldoende vrieskou kon heel Nederland deze winter sinds tijden weer de slootjes en meren op. De schaatsen werden bij jong en oud ondergebonden. Een mooi moment voor HEMA om de samenwerking onder de aandacht te brengen, ook bij de beginnende schaatsertjes.

Het partnership tussen HEMA en Team Jumbo-Visma bestaat uit meerdere bouwstenen, waaronder het betrekken van werknemers. Zeker in deze tijd is de afstand tot collega’s gevoelsmatig groter dan pre-corona. Hoe kun je een sponsorship dan inzetten om hieraan een positieve bijdrage te leveren?

Naast deze brand video heeft HEMA in samenwerking met onze schaatsploeg twee online evenementen georganiseerd. Omdat veel van de werknemers van HEMA nog thuis zitten, met de kinderen, werd voor alle collega’s een kids event georganiseerd. Tijdens dit evenement kregen de kinderen van personeelsleden de mogelijkheid om Sven Kramer en Carlijn Achtereekte online te interviewen. Live vanuit de schaatsbubbel in Thialf. De kinderen konden virtueel vragen stellen zoals ‘hebben jullie ook een schaatsdiploma’, ‘hoe kun je het beste pootje over doen’ en ‘wat mis je het meeste nu je niet thuis slaapt’.

Behalve een event voor de allerjongsten werd er ook een digitaal vragenuurtje georganiseerd met schaatster Joy Beune en schaatscoach Jac Orie. Tijdens deze online sessie konden alle Young HEMA-leden hun (soms) schaats-gerelateerde vragen stellen. Hoe blijf je de sporters motiveren? Hoeveel medailles nemen we mee naar huis na de Olympische Spelen? Hoe beïnvloed corona de sport? Wat zijn je doelen? Schaats je over tien jaar nog steeds?

Met het organiseren van deze evenementen onderstreept HEMA haar betrokkenheid bij ons team. Daarnaast ondersteunt HEMA onze filosofie dat de beginners van nu, de winnaars van de toekomst zijn door aandacht te besteden aan de allerjongsten. Ook al loopt de winter inmiddels ten einde en zit het schaatsseizoen er officieel op, HEMA als fan van de winter benadrukt schaatsen als een sport voor iedereen, gesponsord door een merk voor iedereen.

Schrijf je in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Gerelateerde updates