Inloggen
Håvard Bøkko op trainingskamp met Team LottoNL-Jumbo

Håvard Bøkko op trainingskamp met Team LottoNL-Jumbo

Het schaatsteam van Team LottoNL-Jumbo krijgt komende week tijdens het trainingskamp in Collalbo gezelschap van Håvard Bøkko. De Noorse langebaanschaatser gaat in Noord-Italië meetrainen met de ploeg van Jac Orie. 

Orie ziet alleen maar voordelen in de tijdelijke samenwerking.  “Voor beide partijen is dit natuurlijk heel aantrekkelijk. Håvard kan kijken hoe wij trainen en voor ons is het interessant om te zien hoe hij zijn zaken aanpakt. We nemen als het ware een kijkje bij elkaar in de keuken.”

Er is in het keurkorps van Orie een plekje vrij voor Bøkko, aangezien alleen Sven Kramer, Wouter Olde Heuvel en Diane Valkenburg afreizen naar de Dolomieten. Douwe de Vries rijdt een ander programma, waardoor de trainingsgroep enigszins klein uitvalt. De sprinters blijven in Nederland. Bøkko, in 2011 winnaar van de WK afstanden, verblijft momenteel in Calgary en vliegt vanuit Canada direct naar Italië. Team LottoNL-Jumbo vertrekt zaterdag richting Collalbo. 

Gerelateerde updates

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /