Inloggen
Geen prijs voor Team Jumbo-Visma in Montréal

Geen prijs voor Team Jumbo-Visma in Montréal

Team Jumbo-Visma heeft geen aansprekend resultaat kunnen behalen in de Grand Prix Cycliste de Montréal in Canada. De ploeg van Nico Verhoeven was niet vertegenwoordigd in de beslissende vlucht. Timo Roosen werd derde in de pelotonsprint op een eenentwintigste plaats.

Nochtans zag het ervoor Team Jumbo-Visma tot de laatste halve ronde prima uit. Laurens De Plus en Antwan Tolhoek zorgden er mede voor dat de kopgroep werd teruggehaald. Jonas Vingegaard reageerde veelvuldig op aanvallen. Roosen reed attent van voren, maar kon niet mee toen het brak op de voorlaatste beklimming.

“Ik voelde mij goed. Er werd al vroeg geprobeerd om de koers hard te maken”, aldus Roosen. “Een aantal ploegen begonnen al vroeg te rijden. Voor mij was het vooral overleven op zo’n lastig parcours. Ik zat een keer mee in een groepje met onder anderen Nibali en Evenepoel. Ik hoopte op een sprint. Toen de beslissing viel op de laatste lange beklimming, zat ik in een groep met Matthews. Toen was het vooral hopen dat het vooraan zou stilvallen. Dat gebeurde niet, want de wind stond daar vooral in het voordeel. Het resultaat vandaag is wat teleurstellend, maar ik kan niet ontevreden zijn met hoe ik mij voel de laatste tijd.”

Gerelateerde updates

Food Friday - Zo letten onze renners op hun gewicht

Onze (klassements)renners hebben het optimale gewicht nodig om sneller omhoog te rijden. Lees in deze Food Friday meer over de cruciale rol die voeding daarbij speelt. Sneak peek: geïnspireerd door de Spaanse wegen vertellen we meteen hoe je tapas gezond kan maken!

Lees meer

De reis naar de Vuelta-zege van Primoz

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer
 /