Inloggen
Geen hoofdrol voor Team Jumbo-Visma in tijdrit Zwitserland

Geen hoofdrol voor Team Jumbo-Visma in tijdrit Zwitserland

n de achtste etappe van de Ronde van Zwitserland, een tijdrit, was er geen hoofdrol weggelegd voor Team Jumbo-Visma. Koen Bouwman eindigde als best geklasseerde renner van het team op de 32e plaats, op ruim een minuut van de winnaar.

“Iedereen heeft zijn eigen tijdrit gereden met eigen ambitie en doel”, aldus Sierk-Jan de Haan. “Vooral om te investeren en de conditie aan te scherpen richting de komende wedstrijden. Morgen gaan we weer koersen zoals de rest van de week. Het wordt een loodzware etappe, maar hopelijk kunnen we met Antwan of Koen nog iets laten zien.”

Gerelateerde updates

Food Friday – 3x zomerse stamppotten

Stamppot is een perfect recept voor wielrenners! Wie aan stamppot denkt, denkt aan de winter, maar er zijn ook zomerse recepten. Ontdek in de Food Friday van deze week waarom stamppot op het menu van onze renners staat en laat je inspireren met 3 zomerse recepten.

Lees meer

Food Friday – Bier tijdens de koers?!

In de Food Friday van deze week nemen we je mee terug in de tijd. Dronk men vroeger echt bier tijdens een koers? Lees snel verder en ontdek alles over het alcohol beleid van vroeger versus nu!

Lees meer

Nog twee weken tot de Tour

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /