Inloggen
Geen hoofdrol Team Jumbo-Visma in vierde etappe Valencia

Geen hoofdrol Team Jumbo-Visma in vierde etappe Valencia

Team Jumbo-Visma is de voorlaatste etappe van de Volta a la Comunitat Valenciana goed doorgekomen. In de koninginnenetappe naar Alcala-Alcocebre kon de ploeg echter geen hoofdrol vertolken.

Ploegleider Addy Engels miste zijn ziek uitgevallen klimmer. “Vandaag was niet echt een etappe waarin wij konden meestrijden voor een goede uitslag. Normaliter was het een etappe voor Floris De Tier, maar die moest na de eerste dag de strijd al staken door ziekte. Dat was jammer. De jongens zijn de dag goed doorgekomen en denken al aan de etappe van morgen, waarin we vol inzetten op de sprint met Dylan. Het gevoel binnen de groep is goed, het zelfvertrouwen is aanwezig en de ploeg is erg sterk. Morgen gaan we all in.”

Gerelateerde updates

Food Friday – 3x zomerse stamppotten

Stamppot is een perfect recept voor wielrenners! Wie aan stamppot denkt, denkt aan de winter, maar er zijn ook zomerse recepten. Ontdek in de Food Friday van deze week waarom stamppot op het menu van onze renners staat en laat je inspireren met 3 zomerse recepten.

Lees meer

Food Friday – Bier tijdens de koers?!

In de Food Friday van deze week nemen we je mee terug in de tijd. Dronk men vroeger echt bier tijdens een koers? Lees snel verder en ontdek alles over het alcohol beleid van vroeger versus nu!

Lees meer

Nog twee weken tot de Tour

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /