Inloggen
Derde en vierde plaats voor Team Jumbo-Visma in Binche-Chimay-Binche

Derde en vierde plaats voor Team Jumbo-Visma in Binche-Chimay-Binche

Jos van Emden en Timo Roosen hebben in Binche-Chimay-Binche beslag gelegd op respectievelijk de derde en de vierde plaats.

In een door regen gedomineerde wedstrijd zat Team Jumbo-Visma altijd van voren. Bij het ingaan van de vier lokale rondes brak de wedstrijd open. Taco van der Hoorn schoof mee met een grote groep van twaalf renners die uiteindelijk samenklonterende met de groep van Van Emden en Roosen.

“Ik voelde me heel goed tijdens de wedstrijd”, aldus Van Emden. “De benen waren super. Ik vind dit een hele mooie koers in een bijzonder deel van België. Timo zat in de laatste kilometer goed in mijn wiel dus trok ik voor hem de sprint aan. Hij kwam helaas tekort waardoor ik bijna zelf nog won. Er had meer ingezeten, maar deze derde plaats voelt goed.”

 / 

Gerelateerde updates

Food Friday - Zo letten onze renners op hun gewicht

Onze (klassements)renners hebben het optimale gewicht nodig om sneller omhoog te rijden. Lees in deze Food Friday meer over de cruciale rol die voeding daarbij speelt. Sneak peek: geïnspireerd door de Spaanse wegen vertellen we meteen hoe je tapas gezond kan maken!

Lees meer

De reis naar de Vuelta-zege van Primoz

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer
 /