Inloggen
Cavallaro Napoli is casual kledingpartner Team Jumbo-Visma

Cavallaro Napoli is casual kledingpartner Team Jumbo-Visma

Het Italiaanse Cavallaro Napoli is de nieuwe casual-kledingpartner van Team Jumbo-Visma. De wieler- en schaatsploeg gaan de samenwerking met het Italiaanse modehuis aan voor een lange termijn, met de intentie dat de sporters zich ook buiten de wedstrijd goed presenteren. Wereldtoppers als Steven Kruijswijk, Wout van Aert, Sven Kramer en Kjeld Nuis zullen zich kleden in outfits van het Nederlands-Italiaanse kledingmerk.

Cavallaro Napoli is geen onbekende speler in de sportwereld. Na diverse grote partnerships met topploegen als Arsenal, AZ en de KNVB betekent de samenwerking met Team Jumbo-Visma een nieuwe stap in de verbreding en internationalisering van het merk. Oprichter Giuseppe Cavallaro: “We staan bekend als een sport-minded fashionorganisatie die zich blijft vernieuwen. Tot nu toe voornamelijk binnen het voetbal, maar de samenwerking met deze topploegen binnen andere takken van sport biedt veel mooie, nieuwe kansen die passen bij onze ambities.”

Die zijn vooral gericht op internationale expansie. Cavallaro: “Dit jaar openden we onze eerste winkel over de grens, in Antwerpen. Het partnership met Team Jumbo-Visma creëert nieuwe mogelijkheden om ons merk in België goed op de kaart zetten.”

In Cavallaro Napoli heeft Team Jumbo-Visma een toppartner gevonden om rondom grote wielerwedstrijden zoals de Ronde van Vlaanderen, de Giro d’Italia en de Tour de France stijlvol gekleed te gaan. Team Jumbo-Visma is enthousiast over de samenwerking. “Vanaf het begin was er al een duidelijke klik”, zegt Richard Plugge namens de directie. “Niet alleen door de stijl en kwaliteit van de kleding, maar ook door onze vergelijkbare ambities in prestatie en presentatie.”

Het succesvolle merk staat bekend om kwaliteit, klasse en elegantie. “Deze kenmerken passen perfect bij onze ploeg en waar wij voor staan”, zegt Plugge.

Vanaf de Tour de France zal Team Jumbo-Visma te zien zijn in de collecties van Cavallaro Napoli. Met het kleden van de complete staf en atleten van Team Jumbo-Visma wordt er opnieuw invulling gegeven aan de missie van Cavallaro: “fare una bella figura’, oftewel het maken van een geweldige indruk.

Gerelateerde updates

Food Friday – 3x zomerse stamppotten

Stamppot is een perfect recept voor wielrenners! Wie aan stamppot denkt, denkt aan de winter, maar er zijn ook zomerse recepten. Ontdek in de Food Friday van deze week waarom stamppot op het menu van onze renners staat en laat je inspireren met 3 zomerse recepten.

Lees meer

Food Friday – Bier tijdens de koers?!

In de Food Friday van deze week nemen we je mee terug in de tijd. Dronk men vroeger echt bier tijdens een koers? Lees snel verder en ontdek alles over het alcohol beleid van vroeger versus nu!

Lees meer

Nog twee weken tot de Tour

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /