Inloggen
Bijrol Team Jumbo-Visma in vijfde etappe Ronde van Zwitserland

Bijrol Team Jumbo-Visma in vijfde etappe Ronde van Zwitserland

Team Jumbo-Visma heeft geen stempel kunnen drukken op de vijfde etappe van de Ronde van Zwitserland. De etappe naar Einsiedeln eindigde in een massasprint. Taco van der Hoorn probeerde zich te positioneren en kwam als vijftiende over de streep.

De etappe over geaccidenteerd terrein werd gekenmerkt door een vroege vlucht van drie renners die in de finale werd ingelopen. Bert-Jan Lindeman zat voor Team Jumbo-Visma aanvankelijk als vierde renner mee, maar liet het trio begaan.

“Vanaf het begin deden we weer mee om in de ontsnapping te zitten”, aldus Sierk Jan de Haan. “Door het strakke tempo, de hitte en de 2700 hoogtemeters was het een pittige dag. Taco voelde zich nog goed op het einde en sprintte nog mee voor de ereplaatsen.”

Tour de Suisse: Stage 5

Stage 5

Gerelateerde updates

Food Friday – 3x zomerse stamppotten

Stamppot is een perfect recept voor wielrenners! Wie aan stamppot denkt, denkt aan de winter, maar er zijn ook zomerse recepten. Ontdek in de Food Friday van deze week waarom stamppot op het menu van onze renners staat en laat je inspireren met 3 zomerse recepten.

Lees meer

Food Friday – Bier tijdens de koers?!

In de Food Friday van deze week nemen we je mee terug in de tijd. Dronk men vroeger echt bier tijdens een koers? Lees snel verder en ontdek alles over het alcohol beleid van vroeger versus nu!

Lees meer

Nog twee weken tot de Tour

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /