Inloggen
Bijrol Team Jumbo-Visma in vijfde etappe Ronde van Polen

Bijrol Team Jumbo-Visma in vijfde etappe Ronde van Polen

Team Jumbo-Visma heeft de neus niet aan het venster kunnen steken in de vijfde etappe van de Ronde van Polen. In de sprint van een gereduceerd peloton was Jonas Vingegaard de best geklasseerde renner voor de Nederlandse ploeg. Hij finishte op de dertiende plaats.

In de glooiende etappe kregen vier renners een vrijgeleide van het peloton. Zij werden ruimschoots voor de finish ingelopen. Onderweg zag Team Jumbo-Visma sprinter Danny van Poppel de rol lossen, waardoor hij niet kon meedingen naar etappewinst.

“Door het hoge tempo op de lastige plaatselijke ronde moest Danny helaas het peloton laten gaan”, aldus ploegleider Sierk Jan de Haan. “Dat is jammer, maar gelukkig hebben we een sterk team in de breedte. De mannen die het de komende twee dagen mogen laten zien, voelden zich goed. Neilson, Robert, Antwan en Jonas waren goed gepositioneerd en hebben geen tijd verloren. Zij zullen het moeten gaan doen.”

Gerelateerde updates

Food Friday - Gek op pindakaas!

Pindakaas, wie is er niet mee groot geworden? In de Food Friday van deze week gaan we in op de voedingswaarde van pindakaas en inspireren we je met 2 heerlijke pindakaas recepten!

Lees meer

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer
 /