Inloggen
Bijrol Team Jumbo-Visma in vijfde etappe Ronde van Polen

Bijrol Team Jumbo-Visma in vijfde etappe Ronde van Polen

Team Jumbo-Visma heeft de neus niet aan het venster kunnen steken in de vijfde etappe van de Ronde van Polen. In de sprint van een gereduceerd peloton was Jonas Vingegaard de best geklasseerde renner voor de Nederlandse ploeg. Hij finishte op de dertiende plaats.

In de glooiende etappe kregen vier renners een vrijgeleide van het peloton. Zij werden ruimschoots voor de finish ingelopen. Onderweg zag Team Jumbo-Visma sprinter Danny van Poppel de rol lossen, waardoor hij niet kon meedingen naar etappewinst.

“Door het hoge tempo op de lastige plaatselijke ronde moest Danny helaas het peloton laten gaan”, aldus ploegleider Sierk Jan de Haan. “Dat is jammer, maar gelukkig hebben we een sterk team in de breedte. De mannen die het de komende twee dagen mogen laten zien, voelden zich goed. Neilson, Robert, Antwan en Jonas waren goed gepositioneerd en hebben geen tijd verloren. Zij zullen het moeten gaan doen.”

Gerelateerde updates

Food Friday - Zo letten onze renners op hun gewicht

Onze (klassements)renners hebben het optimale gewicht nodig om sneller omhoog te rijden. Lees in deze Food Friday meer over de cruciale rol die voeding daarbij speelt. Sneak peek: geïnspireerd door de Spaanse wegen vertellen we meteen hoe je tapas gezond kan maken!

Lees meer

De reis naar de Vuelta-zege van Primoz

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer
 /