Inloggen

Gemengde gevoelens na tweede rit in Ronde van Californië

George Bennett is als tiende geëindigd in de tweede etappe van de Ronde van Californië. Onderweg liet hij meerdere malen zien attractief te willen koersen, maar in de finale miste hij de slag en eindigde op een halve minuut van etappewinnaar Asgreen.

In de finale vochten Powless en Bennett voor wat zij waard waren, maar misten zij de kopgroep die mocht gaan strijden om de dagzege. Bennett finishte uiteindelijk op een tiende plaats. De Nieuw-Zeelander is terug te vinden op diezelfde positie in het algemene klassement.

Ploegleider Grischa Niermann kijkt met gemengde gevoelens terug op de etappe: “George miste twee keer een groep waar hij bij had moeten zitten. Neilson heeft George ontzettend goed bijgestaan, maar dit was niet het resultaat waar we op hoopten.”

Gerelateerde updates

Food Friday – 3x zomerse stamppotten

Stamppot is een perfect recept voor wielrenners! Wie aan stamppot denkt, denkt aan de winter, maar er zijn ook zomerse recepten. Ontdek in de Food Friday van deze week waarom stamppot op het menu van onze renners staat en laat je inspireren met 3 zomerse recepten.

Lees meer

Food Friday – Bier tijdens de koers?!

In de Food Friday van deze week nemen we je mee terug in de tijd. Dronk men vroeger echt bier tijdens een koers? Lees snel verder en ontdek alles over het alcohol beleid van vroeger versus nu!

Lees meer

Nog twee weken tot de Tour

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /