Inloggen

Gemengde gevoelens na tweede rit in Ronde van Californië

George Bennett is als tiende geëindigd in de tweede etappe van de Ronde van Californië. Onderweg liet hij meerdere malen zien attractief te willen koersen, maar in de finale miste hij de slag en eindigde op een halve minuut van etappewinnaar Asgreen.

In de finale vochten Powless en Bennett voor wat zij waard waren, maar misten zij de kopgroep die mocht gaan strijden om de dagzege. Bennett finishte uiteindelijk op een tiende plaats. De Nieuw-Zeelander is terug te vinden op diezelfde positie in het algemene klassement.

Ploegleider Grischa Niermann kijkt met gemengde gevoelens terug op de etappe: “George miste twee keer een groep waar hij bij had moeten zitten. Neilson heeft George ontzettend goed bijgestaan, maar dit was niet het resultaat waar we op hoopten.”

Gerelateerde updates

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /