Inloggen
Bennett schuift op richting top tien na tijdrit Parijs-Nice

Bennett schuift op richting top tien na tijdrit Parijs-Nice

George Bennett is na de vijfde etappe in Parijs-Nice opgeschoven naar de dertiende plaats in het klassement. De kopman van Team Jumbo-Visma reed een degelijke tijdrit en gaf anderhalve minuut toe op ritwinnaar Simon Yates. In het klassement staat hij nu op 1.43 van leider Michal Kwiatkowski. De andere Team Jumbo-Visma-renners kwamen de tijdrit zonder kleerscheuren door. Dylan Groenewegen behoudt de groene puntentrui.

“Het is niet het resultaat waar ik op gehoopt had, maar slecht was het ook niet”, aldus de Nieuw-Zeelander. “Ik had gehoopt hier tijd te pakken op de andere klassementsmannen en dat is niet echt gelukt. De tijdrit was redelijk vlak. Er stond veel wind. De onderlinge verschillen zijn niet groot, dus er is nog van alles mogelijk in de bergen. Ik kijk ernaar uit.”

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /