Inloggen
Bennett handhaaft zich in Californië

Bennett handhaaft zich in Californië

De derde etappe van de Ronde van Californië heeft niet voor verschuivingen gezorgd in de top van het algemeen klassement. George Bennett blijft tiende in de algemene rangschikking.

Twee vluchters kleurden de rit. Daarachter waren er geen problemen voor Bennett in het gereduceerde peloton.

"We zijn de dag goed doorgekomen", aldus ploegleider Grischa Niermann. "In het begin was het even spannend toen twintig renners wegreden met voor ons Danny en Bert-Jan. Die kopgroep kreeg geen vrijgeleidde omdat Rohan Dennis erbij was van het klassement. Na de hergroepering reden er uiteindelijk twee man weg die meer dan tien minuten kregen, waar uiteindelijk ook de ritwinnaar vandaan kwam. Er was geen ploeg die de achtervolging wilde organiseren. Er is in het peloton eigenlijk alleen gekoerst op de lastigste klim van de dag. George was heel attent en goed omringd door Floris en Neilson.”

Gerelateerde updates

Food Friday – 3x zomerse stamppotten

Stamppot is een perfect recept voor wielrenners! Wie aan stamppot denkt, denkt aan de winter, maar er zijn ook zomerse recepten. Ontdek in de Food Friday van deze week waarom stamppot op het menu van onze renners staat en laat je inspireren met 3 zomerse recepten.

Lees meer

Food Friday – Bier tijdens de koers?!

In de Food Friday van deze week nemen we je mee terug in de tijd. Dronk men vroeger echt bier tijdens een koers? Lees snel verder en ontdek alles over het alcohol beleid van vroeger versus nu!

Lees meer

Nog twee weken tot de Tour

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /