Inloggen
Bennett handhaaft zich in Californië

Bennett handhaaft zich in Californië

De derde etappe van de Ronde van Californië heeft niet voor verschuivingen gezorgd in de top van het algemeen klassement. George Bennett blijft tiende in de algemene rangschikking.

Twee vluchters kleurden de rit. Daarachter waren er geen problemen voor Bennett in het gereduceerde peloton.

"We zijn de dag goed doorgekomen", aldus ploegleider Grischa Niermann. "In het begin was het even spannend toen twintig renners wegreden met voor ons Danny en Bert-Jan. Die kopgroep kreeg geen vrijgeleidde omdat Rohan Dennis erbij was van het klassement. Na de hergroepering reden er uiteindelijk twee man weg die meer dan tien minuten kregen, waar uiteindelijk ook de ritwinnaar vandaan kwam. Er was geen ploeg die de achtervolging wilde organiseren. Er is in het peloton eigenlijk alleen gekoerst op de lastigste klim van de dag. George was heel attent en goed omringd door Floris en Neilson.”

Gerelateerde updates

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /