Inloggen
Attente koerswijze Team Jumbo-Visma blijft zonder resultaat in Omloop Het Nieuwsblad

Attente koerswijze Team Jumbo-Visma blijft zonder resultaat in Omloop Het Nieuwsblad

Team Jumbo-Visma heeft een attent gereden Omloop Het Nieuwsblad niet beloond gezien met een toptienresultaat. In zijn eerste wegwedstrijd voor Team Jumbo-Visma kwam Wout van Aert als dertiende over de streep.

In de eerste klassieker van het seizoen liet Team Jumbo-Visma zich goed van voren zien. Eerst zaten Taco van der Hoorn en Mike Teunissen mee in een kopgroep, waarna Danny van Poppel en Wout van Aert de forcing voerden op de Molenberg. Van Aert ging vervolgens lang mee met de besten, maar moest op de Muur van Geraardsbergen alsnog passen.

Een sterke Mike Teunissen zag een goede koers in duigen vallen na een valpartij op de Paddestraat.

Van Aert was niet ontevreden. “Ik had vandaag niet mijn beste dag, maar het was zeker ook niet slecht in mijn eerste wedstrijd van het seizoen. Ik kon nog mee sprinten voor een ereplaats. Het is nooit simpel om er meteen te staan in je eerste koers, maar dat ik mee kon met de betere klassieke renners geeft me vertrouwen richting de komende weken. Op de Berendries moest ik passen, maar kon ik nog terug aansluiten”, aldus Van Aert. “De Muur was er teveel aan. De ploeg reed wel een sterke wedstrijd. We hebben nooit defensief gereden. Dat bewijst dat we een sterke ploeg hebben voor dit werk. Jammer van de val van Mike, anders hadden we met drieën voorin meegezeten.”

Gerelateerde updates

Koop onze officiële replica teamkleding

Onze koerskleding is vanaf nu te koop! Het shirt en de broek zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zijn er ook petten en handschoenen verkrijgbaar.

Koop hier

Met Kruijswijk op 'El Teide'

Luister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze #everydayriding podcast

Beluister hier
 /