Inloggen
Voorspel La Vuelta a España en win!

Voorspel La Vuelta a España en win!

Wil jij een gesigneerd shirt uit la Vuelta winnen? Lees dan hieronder snel verder en wie weet schitter jij binnenkort in een Team Jumbo-Visma wielershirt!

De 74e editie van de Ronde van Spanje gaat van start op 24 augustus 2019 in Torrevieja en eindigt op zondag 15 september in Madrid. Team Jumbo-Visma heeft speciaal voor de echte wielerkenners een fantastische prijs samengesteld. Denk jij namelijk te weten wie het algemeen klassement wint, hoeveel etappes Team Jumbo-Visma gaat winnen en op welke plek Steven Kruijswijk eindigt in het algemeen klassement?

Doe dan hieronder direct jouw voorspellingen en maak kans op onderstaande prijs:

  • Een gesigneerd shirt van Team Jumbo-Visma uit La Vuelta

De actievoorwaarden voor deze actie zijn hier te vinden.

Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze actie.

De winnaar wordt na La Vuelta gekozen op basis van loting onder de deelnemers met de meeste juiste antwoorden en ontvangt persoonlijk bericht.

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /