Inloggen
Fandag - Hammer Limburg

Fandag - Hammer Limburg

Prof zijn voor een dag? Dit is je kans! Tijdens de Hammer series op 8 juni kun jij deel uitmaken van het peloton. Wil je gewoon een kijkje komen nemen? Geen probleem, op deze dag is er ook voor de niet actieve fietser genoeg te beleven.

Op zaterdag 8 juni biedt Team Jumbo-Visma 40 wielerfanaten een unieke mogelijkheid om het parcours van de Hammer Series te verkennen en een sprintje te trekken. Iedere deelnemer ontvangt een officieel shirt van Team Jumbo-Visma en als winnaar van de sprint kun je ook nog eens een (extra) prijs tegemoet zien.

Ook voor de niet actieve fietser is er genoeg te beleven op de fandag. Er is een
meet and greet met Team Jumbo-Visma renners, Visma organiseert het wielerspel 'Holland Sport' en Jumbo zal een heuse live bakkerij neerzetten met allerlei lekkernijen.

Wil jij echter op het 12,5 kilometer lange parcours meefietsen voor de ploegleidersauto van Team Jumbo-Visma? Meld je dan hieronder razendsnel aan.

Profwielrenner voor een dag?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Gerelateerde updates

De eerste Giro-week van Koen en Addy

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday – Pasta di Giro

In deze eerste Food Friday nemen we je mee naar Italië, het land van pasta. Het komt goed uit dat wij hier nu zitten, want onze renners hebben tijdens de Giro d’Italia volop behoefte aan koolhydraten.

Lees meer

De Giro en kopman Roglic

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /