Inloggen
Word jij de Executive Cleaning Director?

Word jij de Executive Cleaning Director?

Hou jij ook zo van fietsen? Ben jij diegene die altijd alles weg moet poetsen? Die niet vies is van een demarrage? Die het beste presteert onder hoge druk? Dan zoeken we jou!

Tijdens een grote ronde als de Tour de France zijn het niet alleen de renners die het verschil maken. Het gehele team van Team Jumbo-Visma dient op topniveau te presteren. Daarom is Team Jumbo-Visma op zoek naar de Executive Cleaning Director!

Tijdens de eerste rustdag van de Tour de France (16 juli) ben jij diegene die ervoor zorgt dat alle fietsen weer op en top aan de start staan voor de volgende etappe. Je zal volledig onderdeel van het team worden en samen met het personeel en de Kärcher cleaning materialen zorgen voor brandschone fietsen. Team Jumbo-Visma zal je reis en verblijf volledig verzorgen zodat jij je helemaal kan focussen op je taak!

Mocht je deze fantastische hoofdprijs niet winnen? Niet getreurd, naast deze hoofdprijs verloten we onder alle deelnemers ook onderstaande prijzen:

  • 5x een professionele OC 3 Bike Cleaner ter waarde van €199,95
  • 5x een gesigneerd Team Jumbo-Visma shirt

Mede mogelijk gemaakt door Kärcher, Official Cleaning Partner Team Jumbo-Visma.

Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze actie. Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.

De winnaar wordt gekozen door Team Jumbo-Visma en ontvangt persoonlijk bericht. Lees de overige actievoorwaarden hier.

Gerelateerde updates

Food Friday – 3x zomerse stamppotten

Stamppot is een perfect recept voor wielrenners! Wie aan stamppot denkt, denkt aan de winter, maar er zijn ook zomerse recepten. Ontdek in de Food Friday van deze week waarom stamppot op het menu van onze renners staat en laat je inspireren met 3 zomerse recepten.

Lees meer

Food Friday – Bier tijdens de koers?!

In de Food Friday van deze week nemen we je mee terug in de tijd. Dronk men vroeger echt bier tijdens een koers? Lees snel verder en ontdek alles over het alcohol beleid van vroeger versus nu!

Lees meer

Nog twee weken tot de Tour

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /