Inloggen
Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož Roglič heeft zijn contract verlengd en blijft daarmee tot minimaal 2023 aan Team Jumbo-Visma verbonden. Dat moet natuurlijk gevierd worden en daarom trakteren wij op een mooie prijs! Onze Sloveense topper heeft namelijk niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in en wie weet ben jij binnenkort de eigenaar van een speciaal door Primož gesigneerd shirt.

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič

Primož Roglič heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Gerelateerde updates

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Food Friday - Zo kies je een sportdrank

Sportdrank heb je in vele verschillende soorten en smaken. Wanneer kiezen onze renners voor een hypotone-, isotone- of hypertone sportdrank? Dat leggen we uit in de Food Friday van deze week.

Lees meer
 /