Inloggen
Win de gesigneerde canvas van Dylan, Primoz of Danny

Win de gesigneerde canvas van Dylan, Primoz of Danny

Wij geven vijf gesigneerde canvassen van onze 'Victory Wall' weg. Wil jij kans maken op de canvas van Dylan Groenewegen, Primoz Roglic, Danny van Poppel, Pascal Eenkhoorn of Sepp Kuss? Kies hieronder van wie jij 'm wil winnen en maak kans!

Dit zijn de winnaars van de gesigneerde canvassen:

Danny van Poppel: Davids
Dylan Groenewegen: J.F. Engelen
Pascal Eenkhoorn: Erwin en Anja van Loo
Primoz Roglic: Ties Bouwer
Sepp Kuss: Jeroen Wijngaard

Gefeliciteerd! Jullie ontvangen persoonlijk een mailtje met verdere informatie.

Gerelateerde updates

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /