Inloggen
Scoor onze Black Friday-deals

Scoor onze Black Friday-deals

Het is ook Black Friday bij Team LottoNL-Jumbo! Daarom hebben we wat mooie deals in samenwerking met Shimano en Vifit Sport.

Scoor dezelfde fietsschoenen als onze renners met ruim 30 procent korting bij Shimano! Klik hier om de schoenen aan te schaffen.

Of krijg tot 50 procent korting bij Vifit Sport op bijvoorbeeld de gels en repen. Met de code TLJBF krijg je nog eens 10 procent extra korting! Klik hier om de Vifit Sport-producten te kopen.


Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /