Profiel
Doe mee aan Tour de Kans: 23 dagen lang kans op heel veel prijzen!

Doe mee aan Tour de Kans: 23 dagen lang kans op heel veel prijzen!

Na maanden van voorbereiding is het 29 augustus eindelijk zover: de 107e editie van de Tour de France gaat van start. Samen met Team Jumbo-Visma organiseert Jumbo Supermarkten daarom Tour de Kans. Daarin maken deelnemers 23 dagen kans op heel veel mooie prijzen zoals gesigneerde merchandise, één minuut gratis winkelen, tickets voor de Grand Prix van Zandvoort, een skivakantie, fietsen, cadeaukaarten, een fietsendrager en nog veel meer!

Gedurende de Ronde van Frankrijk, bestaande uit 21 etappes en twee rustdagen, is het mogelijk om op tourdekans.nl iedere dag een vakje op een digitale kalender open te krassen. Achter de vakjes zitten quizzen en games als snake, memory, zoek de verschillen en het rad van fortuin. Door mee te doen maken deelnemers kans op dagprijzen als cadeaukaarten, een skivakantie en tickets van de Grand Prix van Zandvoort. Hoe vaker je gedurende de 23 dagen meedoet, hoe groter de kans maakt op de hoofdprijs: twee e-bikes van Gazelle t.w.v. 4.598,-

Net als de Tour de France gaat Tour de Kans komende zaterdag, 29 augustus van start. Waar Le Grand Depart om 14:00 vanuit Nice vertrekt, heeft iedereen in de eerste etappe van Tour de Kans gegarandeerd prijs. Om hier niets van te missen, is aanmelden via tourdekans.nl nu al mogelijk. Diegene ontvangen zaterdag dan direct bericht als het eerste vakje in de kalender open gemaakt mag worden. De vakjes zijn enkel op de dag zelf te openen en het is niet mogelijk nog vakjes van voorgaande dagen open te maken. Voor diegene die graag voor de prijzen gaat, is het dus 23 dagen opgelet.

"Maak kans op twee e-bikes van Gazelle t.w.v. 4.598,-"

Gerelateerde updates