Inloggen
Beluister onze podcast en win VIP-tickets naar de Tour de France

Beluister onze podcast en win VIP-tickets naar de Tour de France

Win twee VIP-tickets voor een exclusieve beleving bij Team Jumbo-Visma tijdens de eerste etappe van de Tour de France in Brussel. Hoe? Beluister onze podcast, vind het antwoord op de vraag: 'met welk team speelt Dylan Groenewegen altijd FIFA?' en laat het antwoord hieronder achter.

Het juiste antwoord is Juventus. De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Je kunt de podcast ook op Spotify en Apple Podcasts luisteren.

Het is niet meer mogelijk om mee te doen met deze winactie.

De actie loopt van vrijdag 21 juni tot en met vrijdag 28 juni. De winnaar wordt gekozen op basis van loting onder de deelnemers met het juiste antwoord en ontvangt persoonlijk bericht.

De twee VIP-tickets houden in dat je onderdeel uitmaakt van ons exclusieve VIP-programma tijdens de eerste etappe van de Tour de France in Brussel. Het begint om 13:00 en eindigt om 18:30. Lees de actievoorwaarden hier.

Gerelateerde updates

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Food Friday - Zo kies je een sportdrank

Sportdrank heb je in vele verschillende soorten en smaken. Wanneer kiezen onze renners voor een hypotone-, isotone- of hypertone sportdrank? Dat leggen we uit in de Food Friday van deze week.

Lees meer
 /