Inloggen
Beluister onze podcast en win VIP-tickets naar de Tour de France

Beluister onze podcast en win VIP-tickets naar de Tour de France

Win twee VIP-tickets voor een exclusieve beleving bij Team Jumbo-Visma tijdens de eerste etappe van de Tour de France in Brussel. Hoe? Beluister onze podcast, vind het antwoord op de vraag: 'met welk team speelt Dylan Groenewegen altijd FIFA?' en laat het antwoord hieronder achter.

Het juiste antwoord is Juventus. De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Je kunt de podcast ook op Spotify en Apple Podcasts luisteren.

Het is niet meer mogelijk om mee te doen met deze winactie.

De actie loopt van vrijdag 21 juni tot en met vrijdag 28 juni. De winnaar wordt gekozen op basis van loting onder de deelnemers met het juiste antwoord en ontvangt persoonlijk bericht.

De twee VIP-tickets houden in dat je onderdeel uitmaakt van ons exclusieve VIP-programma tijdens de eerste etappe van de Tour de France in Brussel. Het begint om 13:00 en eindigt om 18:30. Lees de actievoorwaarden hier.

Gerelateerde updates

Food Friday – 3x zomerse stamppotten

Stamppot is een perfect recept voor wielrenners! Wie aan stamppot denkt, denkt aan de winter, maar er zijn ook zomerse recepten. Ontdek in de Food Friday van deze week waarom stamppot op het menu van onze renners staat en laat je inspireren met 3 zomerse recepten.

Lees meer

Food Friday – Bier tijdens de koers?!

In de Food Friday van deze week nemen we je mee terug in de tijd. Dronk men vroeger echt bier tijdens een koers? Lees snel verder en ontdek alles over het alcohol beleid van vroeger versus nu!

Lees meer

Nog twee weken tot de Tour

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /