Profiel

Team Jumbo-Visma Academy

Team Jumbo-Visma Academy wil meer jongeren op de fiets krijgen en probeert dit te realiseren in nauwe samenwerking met de Nederlandse wielerverenigingen. Daarnaast bevat het plan ook een opleidingsploeg voor beloften.

Team Jumbo-Visma Academy

Verenigingen

Team Jumbo-Visma Academy wil meer jongeren op de fiets krijgen en daarvoor zijn goed functionerende Nederlandse wielerverenigingen een absolute must. Mede dankzij deze verenigingen zijn de renners van ons World Tour-team vandaag de dag zo succesvol.

Verenigingen

Scholen

Het doel van Team Jumbo-Visma Academy is meer jongeren in de leeftijd vijftien tot en met achttien jaar op de fiets te krijgen. Met het organiseren van wielerclinics op scholen proberen we de relatie tussen de school en de lokale wielervereniging duurzaam te versterken.

Scholen

Development Team

Jumbo-Visma Development Team is een opleidingsploeg voor beloften. Het team heeft als doel wielertalenten op te leiden tot professional.

Development Team

Kennisbank

Het delen van kennis is één van de belangrijke aspecten binnen Team Jumbo-Visma Academy. In deze kennisbank worden video's gepubliceerd, zodat de kennis van onze ploeg wordt gedeeld.

Kennisbank

Agenda

Wedstrijdkalender
Activiteiten

Wedstrijdkalender

02 mrt.
Le Samyn
België
Toevoegen aan agenda
Overwinningen door development team in 2020
Georganiseerde clinics
Jongeren hebben kennisgemaakt met de wielersport