Mijn profiel
Academy Zwift Race

Academy Zwift Race

Na een succesvolle eerste editie organiseert Team Jumbo-Visma Academy op zaterdag 6 juni en zaterdag 4 juli wederom Academy Zwift Races. Schrijf je gratis in en daag je trainingsmaatjes uit om ook deel te nemen!

Momenteel is het niet mogelijk om buiten tegen elkaar te koersen, dus grijp je kans om virtueel te racen. De diverse races vinden na elkaar plaats en worden verreden in het online trainingsprogramma Zwift. De wedstrijdindeling wordt gemaakt op basis van de leeftijd van de inschrijvers.

Het Jumbo-Visma Development Team is ook vertegenwoordigd. Stel tijdens de race vragen via de chatfunctie in Zwift en koers samen met een van onze renners uit de opleidingsploeg. Durf jij de uitdaging aan te gaan? De inschrijving voor de Academy Zwift Race op zaterdag 6 juni is verlengd tot en met vrijdag 5 juni 18.00 uur. Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de Academy Zwift Race op zaterdag 4 juli.

De winnaars van de races op zaterdag 6 juni ontvangen een Team Jumbo-Visma bidon, gesigneerd door Tom Dumoulin. Ook de deelnemer die tijdens een van de races de leukste foto of video plaatst op social media met #SamenOverwinnen en Team Jumbo-Visma Academy tagt, ontvangt een gesigneerde bidon.

Om deel te nemen aan de Academy Zwift Race dien je in het bezit te zijn van een Zwift account en een indoor trainer die je kunt koppelen met Zwift. Bekijk hier welk apparatuur geschikt is. Daarnaast vind je hier meer informatie over een gratis Zwift account voor jongeren onder de zestien jaar. Tip: vraag dit account vroegtijdig aan. Uit ervaring blijkt dat de aanvraag soms langer dan een week duurt.

De Academy Zwift Race is powered by Calvé.

Inschrijfformulier Academy Zwift Race

Schrijf je hier in voor de Academy Zwift Race van 6 juni 2020!

Geslacht
Ben je lid van een wielervereniging?
Categorie
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief