Mijn profiel
Academy Zwift Race

Academy Zwift Race

Team Jumbo-Visma Academy organiseert op zaterdag 4 juli de derde Academy Zwift Race. Schrijf je gratis in en daag je trainingsmaatjes uit om ook deel te nemen!

Momenteel is het niet mogelijk om buiten tegen elkaar te koersen, dus grijp je kans om virtueel te racen. De diverse races vinden na elkaar plaats en worden verreden in het online trainingsprogramma Zwift. De wedstrijdindeling wordt gemaakt op basis van de inschrijvingen. De inschrijving voor de Academy Zwift Race op zaterdag 4 juli is open tot en met vrijdag 3 juli 18.00 uur.

De winnaar van elke categorie ontvangt een goodiebag van Team Jumbo-Visma. Ook is er een goodiebag voor diegene die een leuke, grappige, mooie of creatieve foto of video online post. Tag daarbij Team Jumbo-Visma Academy, maak gebruik van de hashtag #SamenOverwinnen en wie weet win jij zo'n goodiebag!

Om deel te nemen aan de Academy Zwift Race dien je in het bezit te zijn van een Zwift account en een indoor trainer die je kunt koppelen met Zwift. Bekijk hier welk apparatuur geschikt is. Daarnaast vind je hier meer informatie over een gratis Zwift account voor jongeren onder de zestien jaar. Tip: vraag dit account vroegtijdig aan. Uit ervaring blijkt dat de aanvraag soms langer dan een week duurt.

De Academy Zwift Race is powered by Calvé Pindakaas.

Inschrijfformulier Academy Zwift Race

Schrijf je hier in voor de Academy Zwift Race van 4 juli 2020!

Geslacht
Ben je lid van een wielervereniging?
Categorie
Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief